Politie Noord- en Oost Gelderland


|Apeldoorn - Beschonken snorfietser aangehouden | |


De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 21 juli op het Kanaal Noord in Apeldoorn een 33-jarige snorfietser uit Arnhem aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is ingevorderd.


De snorfietser viel op, omdat hij een fietser aan zijn schouder meetrok en nogal slingerde. Daarop hielden agenten hem staande. Een blaastest wees uit, dat de Apeldoorner onder invloed van alcohol was. Daarop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar hij een promillage van 1.2 blies. De man kreeg een rijverbod en tegen hem wordt proces-verbaal gemaakt.


2011100799

|     |Apeldoorn - Automobilist met alcohol aangehouden          |

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 21 juli een 24-jarige automobilist uit Apeldoorn op de Arnhemseweg in zijn woonplaats aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.


Tijdens een routinecontrole heeft de politie de Apeldoorner rond 4.15 uur staande gehouden op de Arnhemsweg. Uit een blaastest bleek, dat de man gedronken had. Daarop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau, waar hij een promillage van 0,9 blies. De man kreeg een rijverbod en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


2011100806

|     |Apeldoorn - Beschonken man zorgt voor overlast            |

De politie heeft op woensdag 21 juli aan het begin van de avond een 35-jarige man uit Apeldoorn aangehouden. Hij was onder invloed en zorgde voor overlast bij een supermarkt op de Asselsestraat in Apeldoorn.


De man was dronken en werd rond 18.30 uur door winkelpersoneel gewaarschuwd in verband met zijn hinderlijke gedrag. Hij zat aan het winkelpersoneel en viel ook klanten lastig. De politie werd gebeld. Agenten gingen ter plaatse en troffen de man in beschonken toestand aan. Zij hebben hem meegenomen naar het politiebureau. De politie maakt proces-verbaal op voor openbare dronkenschap.


2011100690

|     |Apeldoorn - Beroving van scooter                          |

Op maandagavond 18 juli is een 19-jarige Apeldoornse op de Heralaan in Apeldoorn van haar scooter beroofd. Het slachtoffer werd in het gezicht geslagen en raakte daarbij gewond. De politie stelt een onderzoek in.


Het slachtoffer had haar scooter op een verkoopsite te koop gezet. Op maandagavond 18 juli omstreeks 22.45 uur had ze een afspraak met een geĂŻnteresseerde. De verdachte maakte een proefrit en gaf aan, dat hij de scooter wilde kopen. Tot zover liep het goed. Bij de onderhandelingen ging het mis. Plotseling sloeg de verdachte de aangeefster in haar gezicht en ging er met de scooter vandoor. De Apeldoornse heeft hem nog met een buurjongen proberen te zoeken, maar ze hebben hem niet meer aangetroffen. De vrouw heeft zich in het ziekenhuis laten behandelen en zij heeft op woensdag aangifte gedaan bij de politie. Het gaat om een blauwe Peugeot Speedfight met het kenteken D614FP. De verdachte is een blanke jongen van ongeveer 17 jaar. Hij was vrij dik en had een bol hoofd met krulhaar. De politie stelt een onderzoek in en vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844.


2011100398


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(



---- --