DagjeWeg.NL lanceert mobiele site


Vind altijd activiteiten in de buurt

Ede, 20110721 -- Op vakantie en klaar om de nieuwe omgeving te verkennen? Vind snel overal de dichtsbijzijndste uitjes met de telefoon of tablet. DagjeWeg.NL is er nu ook voor mobiele gebruikers.

De tassen zijn uitgepakt en iedereen heeft z’n plekje gevonden in het gezellige vakantiehuisje. Heerlijk, zomervakantie! Maar wat te doen, behalve zonnen en uitslapen? Vind voortaan alle uitjes in de buurt op de mobiele telefoon met de nieuwe mobiele applicatie van DagjeWeg.NL. Tik m.dagjeweg.nl in de adresbalk en de mobiele database van DagjeWeg.NL (http://www.dagjeweg.nl) verschijnt direct op de smartphone.

Altijd in de buurt
De applicatie gebruikt de gps-chip op de telefoon om de locatie vast te stellen. Binnen enkele seconden verschijnt een overzicht van de uitjes in de buurt in een instelbare straal. Op een iPhone of iPad is een eerste bezoek voldoende om een icoontje in het beginscherm te zetten. Via het logo van DagjeWeg.NL is de mobiele website snel toegankelijk.

Mobiel verkeer vertienvoudigd
Het mobiele verkeer van DagjeWeg.NL is in vergelijking met vorig jaar vertienvoudigd. Afgelopen kwartaal verkocht Apple twintig miljoen iPhones. En ook andere smartphones zijn niet aan te slepen. Een mobiele website van DagjeWeg.NL kan daarom niet uitblijven. De mobiele website van DagjeWeg.NL is compact en gebruikt veel minder dataverkeer. Dat is gunstig voor mobiele gebruikers, want veel telecomaanbieders gaan meer geld vragen voor dataverkeer.

DagjeWeg.NL

DagjeWeg.NL is met bijna 25.000 tips een onuitputtelijke vraagbaak voor 6 miljoen bezoekers per jaar. Het DagjeWeg.NL-netwerk geeft informatie over dagjes uit, stedentrips, korte vakanties en zakelijke arrangementen. DagjeWeg.NL. Overal thuis.

DagjeWeg.NL