Supply Chain World Europe richt zich op de groei en opbouw van toeleveringsketens voor de toekomst

Ondernemende mede-oprichter van het snelgroeiende bedrijf Innocent Drinks, Richard Reed, zal de thematoespraak houden

AMSTERDAM--(BUSINESS WIRE)-- 20110721 --

Supply Chain Council (SCC, www.supply-chain.org), een wereldwijde non-profit bestuurdersvereniging, heeft de agenda voor Supply Chain World Europe aangekondigd. Het jaarlijkse congres zal later dit jaar, van 23 tot 25 oktober, plaatsvinden in Amsterdam.

“We hebben besloten om de dingen dit jaar een beetje door elkaar te schudden”, aldus Hans Ehm, directeur toeleveringsketenbeheer bij Infineon Technologies en congresvoorzitter. “In aanvulling op de economische onzekerheid in Europa, die nog steeds een grote rol in de gedachten van veel managers van toeleveringsketens speelt, hebben we besloten om ons te concentreren op wat bedrijven kunnen doen om succesvol te groeien, ondanks de marktomstandigheden. Richard Reed, mede-oprichter van Innocent Drinks, zal de toon zetten en spreken over het unieke verhaal en de snelle groei van zijn bedrijf.”

De 100% fruit smoothies van Innocent, die in 1999 vanuit het niets werden opgericht, zijn nu alomtegenwoordig in de Britse winkelschappen. Vandaag de dag heeft het bedrijf meer dan 250 mensen in dienst en rapporteert het een jaaromzet van meer dan £ 100 miljoen. In 2010 nam Coca-Cola een ​​meerderheidsbelang in de onderneming met een belofte om te helpen de retaildistributie in de rest van Europa verder uit te breiden.

“Het beheren van de groei is één van de belangrijkste verantwoordelijkheden van managers van toeleveringsketens”, voegde Ehm toe. “De sprekers op Supply Chain World Europa komen uit alle industriële sectoren, van hightech tot automobiel. Zij zullen de successtrategieën om op kosteneffectieve wijze te reageren op de veranderende eisen van de klant en de uitbreiding van de markt, met elkaar delen.”

De agenda van het congres bevat presentaties van vooraanstaande wetenschappers en senior leiders op het gebied van toeleveringsketens. In twee gelijktijdige programma's worden meer dan 20 presentaties aangeboden. Andere bedrijven die door sprekers op het driedaagse congres zullen worden vertegenwoordigd, zijn onder andere: 3M, Avineo, BMW, Cisco, Franklin Covey, Heineken, Intel en UTi.

Er zijn kortingstarieven beschikbaar voor registratie van groepen van vier of meer personen. Alle congressessies en -recepties zullen plaatsvinden in Hotel Dorint Amsterdam Airport. Details van het programma en registratie-informatie zijn beschikbaar op de Supply Chain World Europe-website (www.supplychainworld.org/europe).

OVER SUPPLY CHAIN COUNCIL

Supply Chain Council ( www.supply-chain.org, +1 202 962 0440) is een wereldwijde bestuursorganisatie die haar leden helpt bij het maken van drastische en snelle verbeteringen in de processen van de toeleveringsketen. SCC handhaaft het Supply Chain Operations Reference (SCOR®)-model, het door de gemeenschap van toeleveringsketenbeheer meest algemeen aanvaarde raamwerk voor het evalueren en vergelijken van toeleveringsketenactiviteiten en het verbeteren van de prestaties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Supply Chain Council
Elizabeth Vudhiwat, +1 214-744-6188

evudhiwat@supply-chain.org