Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Afsluiting viaduct Amersfoortseweg (N227) en op- en afrit Maarn

Vrijdag 22 juli 22.00 uur tot maandag 25 juli 05.00 uur

Afsluiting viaduct Amersfoortseweg (N227) en op- en afrit Maarn Vrijdag 22 juli 22.00 uur tot maandag 25 juli 05.00 uur Rijkswaterstaat voert in het weekend van vrijdag 22 juli 22.00 uur tot maandag 25 juli 05.00 diverse werkzaamheden uit aan het viaduct op de Amersfoortseweg (N227). Het viaduct op de Amersfoortseweg inclusief op- en afrit Maarn (21) en de parallelweg langs de Amersfoortseweg is dan afgesloten voor al het verkeer. Ook fietsers en voetgangers kunnen geen gebruik maken van de onderdoorgang.

De werkzaamheden zijn onderdeel van de verbreding van de A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal.

Omleiding
Verkeer vanuit Utrecht richting Maarn of Doorn en vice versa wordt omgeleid via de op- en afrit Maarsbergen. Lokaal verkeer wordt omgeleid via gele borden langs de weg. Fietsers en voetgangers worden omgeleid via de Raadhuislaan.
Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Reist u regelmatig in de regio Utrecht?
Rijkswaterstaat wil u graag informeren over de wegwerkzaamheden, de hinder op de weg en de reisalternatieven op uw route. De ReisWijzer is ontwikkeld om hierbij te helpen. Door u aan te melden voor ReisWijzer krijgt u snel volledige informatie over de voortgang van werkzaamheden die voor u van belang zijn. U kunt zich aanmelden voor de ReisWijzer via www.rijkswaterstaat.nl/reiswijzer.

Meer informatie
Tijdens de werkzaamheden doet Rijkswaterstaat er alles aan om de overlast zo beperkt mogelijk te houden. Kijk voor actuele informatie over de werkzaamheden op www.vananaarbeter.nl. Meer informatie over de wegaanpassing is te vinden op www.rijkswaterstaat.nl/a12 of via de gratis informatielijn 0800 - 8002 (ma t/m zo 06.00 - 22.30 uur).