ID&T



WTTF lanceert eigen app!

21-07-2011 - In samenwerking met Vodafone heeft Welcome to the Future een eigen app ontwikkeld!

De app, beschikbaar voor iPhone en Android toestellen, geeft jou de kans het welbekende geprinte floorplan met timetable te laten voor wat het is en alle informatie digitaal op te zoeken!

In de app kun je het programmaoverzicht bekijken van het festival. Ook is het mogelijk om jouw favoriete DJ's op te slaan en je persoonlijke line-up te delen op je Facebook pagina. Alle DJ's hebben een eigen artiestenpagina met bio, foto en video die direct via de app te bekijken zijn. De plattegrond is interactief, zodat van alle area's direct de line-up te zien is. Ook zijn bars, muntenverkoop, toiletten, en kluisjes te vinden op de plattegrond. Bij het opstarten van de applicatie is te zien hoeveel dagen het duurt voor het event plaatsvindt.

Exclusieve content
De app biedt exclusieve video content, met o.a. leuke interviews van voor, tijdens en na het event, zodat je langer van WTTF kunt genieten.

Share your Welcome To The Future moment
Naast al deze leuke dingen kun je ook nog jouw persoonlijke WTTF moment vastleggen en delen op Facebook. Je gemaakte foto's worden dan in WTTF sfeer geupload op je Facebook pagina.

Download de app via onderstaande links voor jouw toestel.
Zie het origineel