Gemeente Eindhoven

Gemeente sluit fysieke balie Ondernemersplein

Op 1 augustus wordt de algemene fysieke balie van het Ondernemersplein gesloten. Uit onderzoek en in de praktijk is gebleken dat ondernemers weinig of geen gebruik maken van de algemene fysieke balie van het Ondernemersplein. Er is meer behoefte aan directe lijnen tussen ondernemers en de gemeente Eindhoven.

Wat verandert er?

KBC/Ondernemersplein

Per 1 augustus 2011 wordt de algemene fysieke balie van het Ondernemersplein gesloten. Ondernemers kunnen dan niet meer direct bij de balie van het Ondernemersplein in het Kennedy Business Center terecht.

Afspraken kunnen worden gemaakt door te bellen naar 14040. Ondernemers kunnen op dit nummer ook met hun vragen terecht.

Ze moeten optie 3 kiezen als de afspraak of vraag betrekking heeft op vergunningen, bestemmingsplannen en/of bouwplannen en optie 9 voor overige vragen of om een afspraak te maken met een van de accountmanagers van Economische Zaken.

Inwonersplein (Stadskantoor, Stadhuisplein 10)

Mochten ondernemers toch persoonlijk in contact willen komen met de gemeente Eindhoven, dan kunnen zij gebruik maken van de vrije inloop balie op het Inwonersplein.

Vrije inloop is mogelijk op maandag van 10:00-19:00 uur en dinsdag t/m vrijdag van 10:00-13:00 uur.

Wat blijft hetzelfde?

Het Ondernemersplein blijft via internet en per e-mail bereikbaar, via www.eindhoven.nl/ondernemersplein en ondernemersplein@eindhoven.nl.

De werkwijze voor de flitsvergunningen blijft ongewijzigd. Deze zijn aan te vragen op donderdagochtend tussen 9.00 uur en 12.00 uur op het Kennedyplein 200.

Voor de nodige producten en diensten kunnen ondernemers terecht bij het Digitaal Loket, www.eindhoven.nl/digitaalloket of op de website van het Ondernemersplein, www.eindhoven.nl/ondernemersplein.