VanDrie Group presenteert vierde MVO rapportage.

Persbericht van VanDrie Group BV

In 2010 is er weer volop gewerkt aan een verantwoorde en duurzame productie van kalfsvlees.

Mijdrecht - De VanDrie Group, wereldmarktleider in kalfsvlees, heeft voor de vierde keer haar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) Rapportage gepresenteerd. In deze rapportage wordt een overzicht gegeven van de ontwikkelingen op het gebied van MVO binnen de VanDrie Group in 2010.

Henny Swinkels, Director Corporate Affairs van de VanDrie Group: "Met onze centrale ketenaanpak, waarbij alle schakels van de kalfsvleesketen centraal staan, wordt samen met belanghebbenden continu gewerkt aan de verduurzaming van de kalverhouderij. Wij vinden het erg belangrijk om hier transparant over te communiceren. De MVO rapportage 2010 geeft een overzicht van de belangrijkste speerpunten in het MVO beleid van de VanDrie Group, de resultaten op het gebied van MVO en de dilemma's waarmee de sector nog worstelt."
Voor een familiebedrijf als de VanDrie Group zijn begrippen als samenwerking, kwaliteit, duurzaamheid en transparantie geen loze woorden, maar hoekstenen van de bedrijfsfilosofie. Heldere en transparante communicatie blijft hierbij een integraal onderdeel. De vijf speerpunten van het MVO-beleid van de VanDrie Group zijn voedselveiligheid, dierenwelzijn, aandacht voor medewerkers, aandacht voor ketenpartners en omgeving en het nastreven van het cradle to cradle-principe.

*

Links:
http://www.vandriegroup.nl/MVO/



Razende Robot Reporter