Politie Midden- en West Brabant

Politie neemt 8,7 kilo hennep in beslag

Oud Gastel, 22-07-2011

Politie neemt 8,7 kilo hennep in beslag

OUD GASTEL: De politie heeft 8,7 kilo gedroogde hennep aangetroffen in de schuur van een woning aan de Wildertstraat. De politie ging het pand woensdag binnen na een anonieme melding. Er werden, zoals eerder al vermeld, drie personen aangehouden. Het gaat om de 46-jarige
eigenaresse van het pand, en haar ouders van 69 en 66 jaar oud uit Roosendaal. Op het moment van binnenvallen van de politie was er een hennepkwekerij en -drogerij ingericht. De apparatuur was aanwezig en men was bezig om de kwekerij voor te bereiden op de komst van nieuwe hennepstekken. De drie verdachten zijn gehoord en in vrijheid gesteld. Alle benodigdheden voor de kwekerij en de gedroogde hennep is in beslag genomen. Tegen de drie wordt proces-verbaal opgemaakt.
Omdat er sprake was van diefstal van stroom kwam een medewerker van het energiebedrijf ter plaatse om de meter af te koppelen voor verder onderzoek. De stroom is afgesloten en zal pas weer worden aangesloten als er een naheffing voor de verbruikte stroom en aansluitingskosten zijn betaald. Ook doen ze aangifte van de diefstal van stroom.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 22-07-2011 15:20 | © Regio Midden en West Brabant |