Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Hilversum, 22 juli 2011

Avonturenpark Hellendoorn presenteert stunt show 'Excalibur'

Een show met stoere ridders, dappere paarden, spectaculaire stunts en special effects.

Avonturenpark Hellendoorn viert in 2011 haar 75ste verjaardag. Gezinnen met kinderen kunnen deze zomer genieten van verschillende attracties en evenementen, maar ook van de spectaculaire stuntshow Excalibur.

Excalibur gaat over Tim en Sanne die samen met hun quad op avontuur zijn. Door het uitspreken van een magische spreuk brengt Tim per ongeluk een oude legende tot leven. Wat volgt is een strijd tussen goed en kwaad, vol magische tovenaars, special effects en stoere ridders.

Voor de start van de zomervakantie van de basisscholen in de regio noord zet het park een guerrilla marketingactie in voor het aankondigen van de Excalibur. In de nacht van vrijdag 22 juli op zaterdag 23 juli a.s. worden er 1500 plastic zwaarden door 10 steden in de provincie Overijssel verspreid. Het label aan de zwaarden verwijst naar de stuntshow Excalibur. Vroege vogels die het zwaard vinden, mogen het houden en maken bovendien kans op vrijkaarten voor het park. De 1500 plastic zwaarden worden verspreid op high-traffic locaties met het doel om op ludieke wijze de show van het park onder de aandacht te brengen bij de doelgroep van Avonturenpark Hellendoorn. De plastic zwaarden zullen onder andere te vinden zijn op locaties zoals het Volkspark in Enschede, maar ook bij de Waterstaatskerk in Hengelo, de Grote of Sint Michaëls kerk in Zwolle, kasteel Huis Almelo en bij verschillende treinstations in Overijssel.

De stuntshow Excalibur is dagelijks te zien t/m 4 september 2011 in Avonturenpark Hellendoorn. Toegang tot de show Excalibur is inbegrepen bij een entreekaartje voor het park.




Ingezonden persbericht