Politie Zeeland


1162-2011 Drugs, Breskens
Donderdagavond zijn op het Veerplein in Breskens twee mannen van 18 en 20 jaar uit Brugge aangehouden.
Ze waren in het bezit van een geringe hoeveelheid hennep. Ze zijn na verhoor heengezonden en de hennep is in beslag genomen.

Vrijdagmiddag werden op het Veerplein in Breskens een 22-jarige man uit Knokke-Heist en een 23-jarige man uit Knokke aangehouden met softdrugs, aangeschaft in Vlissingen, in hun bezit.
De 22-jarige had 9 gram hennep bij zich en de 23-jarige ongeveer 12 gram. Zij kregen een bekeuring van vierhonderd euro en hun softdrugs zijn ze kwijt.

1163-2011 Zakkenrollerij in Middelburg
Vrijdagmiddag werd in Middelburg in de omgeving Damplein / Korte Delft de portemonnee van een 75-jarige vrouw uit de gemeente Veere gestolen.
De portemonnee, met daarin enkele tientallen euro's en persoonlijke papieren, werd in een onbewaakt ogenblik uit haar tas gerold.

1164-2011 Diefstal uit tent, Burgh-Haamstede
Uit een tent op een camping aan de Maireweg in Burgh-Haamstede werden tussen donderdag 12.00 uur en vrijdag 09.00 uur enkele kledingstukken en sieraden gestolen.
De gestolen goederen, waaronder schoeisel, shirts, broeken en een ketting, hebben een waarde van enkele honderden euro's.