Beeldend kunstenaars bemannen 64 stands tijdens Deventer Kunstmarkt


Deelnemers uit geheel Nederland en daarbuiten

Deventer, 20110715 -- Vrijdag 22 en zaterdag 23 juli is het dan zover, dan vind de tweedaagse Deventer Kunstmarkt plaats in de Lebuinuskerk te Deventer. Beide dagen gratis toegankelijk van 10:00 tot 17:00uur. Met 64 stands waar de deelnemende beeldend kunstenaars uit geheel Nederland en enkele uit België en Duitsland hun werk tonen. Ook is er werk te zien van kunstenaars werkzaam in Frankrijk en Vietnam.

Kunst in uiteenlopende disciplines en stijlen in schilderen, tekenen, grafiek, keramiek, beeldhouwen, fotografie, gemengde media en meer. Susanna Dalstra exposeert met houtobjecten en keramiek beneden in de crypte en Martin Geuzendam met grafiet-tekeningen op de verhoogde 'koorgang'. 

Tijdens de kunstmarkt zal het muzikale duo Blinxma en Van Erk sfeervolle Jazz, Latin, Klezmer, Tango en Licht-Klassieke muziek ten gehore brengen. Er is catering aanwezig voor een (warme) hap en drankjes en een leuke creatieve kinderhoek waar kinderen naar hartelust kunnen tekenen, schilderen en kleien.

Op de website DeventerKunstmarkt.com vind u onder 'Deelnemerslijst 2011' meer informatie over de deelnemende exposanten.

Deventer Kunstmarkt