Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 18 juli 2011

MEET & FRIET MET HANDSOME POETS

Het meest opmerkelijke succesverhaal van 2010 is waarschijnlijk die van Handsome Poets. De catchy single Dance (The War Is Over) van Handsome Poets is veel gedraaid op 3FM en leverde de jonge heren een minuutje in De Wereld Draait Door op. Als 'beste nieuwkomer' winnen ze in april de 3FM Serious Talent Award. Dit jaar mogen ze mee als voorprogramma tijdens de hele tour van BL-F. De band heeft in maart hun debuutalbum 'Handsome Poets' uitgebracht.

Meet & Friet met Handsome Poets
Dit jaar vond Plein Open het weer tijd voor een spannende Meet & Friet met een bekende artiest. Er was al eens Meet & Friet met Beef en met Pete Philly & Perquisite. De organisatie van Plein Open geeft je de kans om met een vriend of vriendin backstage te kunnen komen en quality time door te brengen met Handsome Poets. Uiteraard onder het genot van een patatje mayo.

Wat moet je ervoor doen?
Om in aanmerking te komen voor de Meet & Friet, dient de volgende vraag beantwoord te worden: Welk jaar vierde Plein Open haar 15e jubileum? Mail je antwoord uiterlijk voor vrijdag 22 juli 12:00 uur naar info@pleinopen.nl onder vermelding van Meet & Friet.

Het Plein Open Festival is een initiatief van het Haags Pop Centrum. Plein Open wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door onder andere de Gemeente Den Haag. Daarnaast wordt Plein Open ondersteund door media partner 3VOOR12 Den Haag. Het Plein Open festival is vrij toegankelijk. Meer informatie over het festival is te vinden op www.pleinopen.nl.