Gemeente Breda

22jul
Ontvangst Bredase deelnemers Nijmeegse vierdaagse
Op zaterdag 23 juli ontvangt loco-burgemeester Wilbert Willems de uit Breda afkomstige wandelaars die deel hebben genomen aan de Nijmeegse Vierdaagse. Tussen 14.30 en 15.30 uur zijn zij van harte welkom in het bedrijfsrestaurant van het stadskantoor aan de Claudius Prinsenlaan 10. Ook wandelaars die onafhankelijk van een vereniging hebben deelgenomen en afkomstig zijn uit Breda zijn van harte welkom in het stadskantoor.

Sporten en bewegen, een inspanning die zorgt voor een gezond lichaam en ontspanning, is van groot belang voor iedereen. Het college stimuleert al langer bewegen en gezond eten voor jong en oud. Loco-burgemeester Wilbert Willems zal tijdens de ontvangst zijn waardering uitspreken voor de wandelaars van de Nijmeegse vierdaagse met hun behaalde prestatie.

De bijeenkomst wordt traditiegetrouw ieder jaar op de zaterdag na afloop van de Nijmeegse vierdaagse gehouden. Wandelverenigingen, zoalsW.I.E.G.O. (wandelen is een gezonde ontspanning) en Steeds Voorwaarts en wandelverzorgingsvereniging De Sprong, noteren deze datum al ruim vantevoren in hun agenda.

Breda, 22 juli 2011
Deel Ontvangst Bredase deelnemers Nijmeegse vierdaagse op Twitter Deel Ontvangst Bredase deelnemers Nijmeegse vierdaagse op Facebook Deel Ontvangst Bredase deelnemers Nijmeegse vierdaagse op Hyves 22jul