Politie Gelderland-Zuid

Drie inbrekers op heterdaad betrapt

Tiel, 23-07-2011 o De politie hield vrijdagmiddag drie verdachten aan. De drie, een 32-jarige man uit Vlaardingen, een 37-jarige vrouw uit Tiel en een 15-jarige jongen uit Zetten worden verdacht van diefstal.

Na een melding waren de agenten naar het adres gereden op de Buurmalsenstraat. Ook zouden de dieven gebruik maken van een auto. Deze stond in de omgeving van het bewuste adres. Het pand bleek dichtgetimmerd. Aan de achterzijde bleek de betimmering van de deur te zijn geforceerd. Inmiddels was er door de meldkamer ook een agent met een politiehond naar het adres gestuurd. In afwachting van deze collega werd het pand omsingeld.

Tijdens dit wachten kwamen ineens de drie personen uit het pand gelopen met een monitor in de hand. Alle drie de verdachten werden aangehouden. De collega met de hond heeft voor de zekerheid nog even het pand gecontroleerd. Er werd verder niemand meer aangetroffen. De drie werden overgebracht naar het politiebureau in Tiel. De politie heeft de zaak in onderzoek. (14)

Laatst gewijzigd 23-07-2011 14:16 | © Regio Gelderland-Zuid |