Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 11.55 uur

Utrecht , 24-07-2011

Man naar ziekenhuis na ruzie

ZEIST- Een 31-jarige man uit Zeist is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt na een vechtpartij.

Omstreeks 03.45 uur kreeg de politie een melding dat een man in de Jagerlaan met een hoofdwond op straat lag. De ambulance kwam ter plaatse en nam de man mee naar het ziekenhuis. Het bleek dat de man eerst een vrouw had geslagen waarop iemand anders hem sloeg. De vrouw was verdwenen, heeft zich niet gemeld en ook geen aangifte gedaan. De 31-jarige man heeft tot nu toe ook geen aangifte gedaan.

Brandstichting onder carport

ZEIST- Op vrijdagavond is er brand gesticht onder een carport aan de Brugakker. De politie is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 21.15 uur kreeg de politie een melding van een woningbrand. Ter plaatse bleek dat er brand was gesticht onder de carport van de woning. De carport raakte beschadigd. Een getuige zag twee jongens vuurtje stoken onder de carport.

De politie is op zoek naar getuigen. Het signalement van de jongens luidt:


-Jongen 1: 11 jaar oud, 1.50 m lang, blanke huidskleur


-Jongen 2: 15 jaar oud, 1.70 m lang, blanke huidskleur

Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie in district Binnensticht via 0900-8844 of via meld misdaad anoniem op 0800-7000.

Dievegges aangehouden

ZEIST- Een 61-jarige vrouw uit Utrecht en een 46-jarige vrouw uit Zeist zijn zaterdagmiddag aangehouden voor een winkeldiefstal.

Omstreeks 16.45 uur kreeg de politie een melding van een winkeldiefstal uit een winkel aan de Hogeweg. Een 46-jarige vrouw uit Zeist had daar een goed ter waarde van 80 euro uit de winkel gestolen. De vrouw werd aangehouden. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt. Ook moet ze via ZSM (versnelde afdoening) een boete van 230 euro betalen.

Even later, omstreeks 17.15 uur kreeg de politie opnieuw een melding. Dit mail had een 61-jarige vrouw uit Utrecht goederen ter waarde van 70 had gestolen uit dezelfde winkel. De politie kwam ter plaatse en nam ook deze vrouw mee naar het politiebureau. Daar werd proces-verbaal tegen haar opgemaakt. Via ZSM zal ze ook nog een boete moeten betalen.

Aangehouden man heeft nog vier vonnissen open staan

ZEIST- Een 35-jarige man die zondagmorgen werd aangehouden voor rijden onder invloed bleek nog vier vonnissen te hebben openstaan.

Omstreeks 02.00 uur controleerden agenten de man omdat hij met redelijk hoge snelheid over de kruising Jacob Lenneplaan/Schaerweijdelaan reed. De agenten lieten de man blazen en hij bleek te veel gedronken te hebben. Op het bureau wees de ademanalyse 290 ug/l uit. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. Bovendien bleek dat de man nog vier vonnissen had openstaan. Daar werd hij opnieuw voor aangehouden.