Politie Utrecht

Persberichten Lekstroom, 11.50 uur

Utrecht , 24-07-2011

Man geeft kopstoot

IJSSELSTEIN- Een 23-jarige man uit Otterlo is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden omdat hij een 19-jarige man uit IJsselstein een kopstoot had gegeven.

Omstreeks 01.30 uur zag een agent op de Voorstraat een man met een bloedneus lopen. Het bleek dat hij in een horecagelegenheid een kopstoot van een andere man gehad. Zijn neus was dik en opgezet en op aanraden van ambulancepersoneel is hij naar de eerste hulp gegaan.

De politie kon een 23-jarige verdachte aanhouden. Hij is meegenomen naar het politiebureau. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Twee mannen met inbrekerswerktuigen aangehouden

NIEUWEGEIN- Twee mannen, 23 en 39 jaar, woonplaats onbekend, zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden omdat ze inbrekerswerktuigen bij zich hadden.

Omstreeks 01.30 uur zagen agenten tijdens hun surveillance twee mannen lopen op het fietspad tussen Galecop en Batau. Vanwege het tijdstip, de vreemde plek en recent gepleegde woninginbraken in de buurt, besloten de agenten hen te controleren. De mannen hadden inbrekerswerktuigen bij zich en werden aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Twee mannen in verzekering gesteld voor vechtpartij

HOUTEN- Twee mannen zijn vrijdagmiddag aangehouden in verband met een vechtpartij aan de Kamillehof.

Omstreeks 17.30 uur kreeg de politie een melding over een vechtpartij in een woning aan de Kamillehof. Daar bleken twee personen gewond te zijn geraakt. De politie zocht de omgeving af en kon twee mannen, 19 jaar uit Houten en 24 jaar, woonplaats onbekend, aanhouden. De mannen zijn in verzekering gesteld. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit. Het onderzoek loopt nog.