Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 12.00 uur

Utrecht , 24-07-2011

Vechtpartij tussen groep jongeren

BAARN- Op vrijdagavond laat was een groep jongeren in gevecht met elkaar aan de Laanstraat.

Omstreeks 23.55 uur stond een agent te praten met een portier van een horecagelegenheid toen hij geschreeuw uit de Laanstraat hoorde. De portier riep dat er een vechtpartij gaande was. In de Laanstraat was inderdaad een groep jongeren in gevecht met elkaar. De meeste jongeren vluchtten weg toen de politie ter plaatse kwam. Niemand heeft nog aangifte gedaan. De rust keerde redelijk snel terug en agenten hebben nog een tijdje in de omgeving gesurveilleerd.

Oog in oog met insluiper

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG- Een inwoonster van een woning aan de Prinses Margrietlaan stond vrijdagmorgen oog in oog met een insluiper.

Omstreeks 11.35 uur kreeg de politie een melding dat een inwoonster van een woning aan de Prinses Margrietlaan een insluiper in de woning overlopen had. De man stond al met een goed in de woonkamer toen de vrouw riep dat hij weg moest gaan. De man vluchtte de woning uit.

De politie heeft de omgeving nog afgezocht en een buurtonderzoek gedaan, maar dit leverde niets op.

De politie is op zoek naar getuigen. Het signalement van de insluiper luidt als volgt:

Man, zeer donkere huidskleur, zwart, strak mutsje op, geheel in het zwart gekleed.

Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie in district Eemland noord via 0900-8844.

Vijf jongens aangehouden voor diefstal bromfiets

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG- Vijf jongens worden verdacht van heling van een bromfiets.

Op vrijdag, omstreeks 15.00 uur zag een agent vijf jongens bij een vermoedelijk van diefstal afkomstige bromfiets. Drie jongens fietsten weg en twee konden worden aangehouden. De overige verdachten hebben zich later gemeld aan het politiebureau. De jongens, in de leeftijd van 12-15 jaar, uit Bunschoten en Bunschoten-Spakenburg, moeten binnenkort een verklaring afleggen. De politie heeft de zaak in onderzoek.