Politie Zeeland


---

1172-2011 Auto rijdt tegen lantaarnpaal, Nieuw Namen
Op de Woestijnestraat is zondag rond 02.45 uur een auto tegen een lantaarnpaal gereden.
De bestuurderszijde raakte flink ingedeukt waardoor de bestuurder, een 19-jarige man uit Kieldrecht (B), niet uit zijn auto kon. Hij moest door brandweerpersoneel uit zijn auto worden geknipt. Daarna werden hij en zijn passagier, een 17-jarige inwoner van de gemeente Terneuzen, naar het ziekenhuis gebracht voor nader onderzoek.
De 19-jarige bestuurder heeft vermoedelijk een gebroken arm, zijn passagier raakte slechts licht gewond.

1173-2011 Belg met softdrugs aangehouden, Breskens
Op het Veerplein is zaterdagmiddag een 24-jarige man uit Blankenberge (B) aangehouden omdat hij in het bezit was van softdrugs.
Door surveillerende agenten was gezien dat de man van de veerboot kwam en in zijn auto stapte. Bij aanspreken roken zij een henneplucht in de auto. Bleek dat de man in het bezit was van twee zakjes hennep. Hij werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar werd de hennep in beslaggenomen en kreeg hij een boete van 400 euro. Uit navraag bleek ook nog dat hij nog zeven boetes had openstaan met een totaalbedrag van 492 euro. Die heeft hij ter plaatse betaald.
De 400 euro boete voor de hennep kon hij niet meer betalen en daarom werd in overleg met het OM zijn auto in beslaggenomen. Zodra hij de boete betaald heeft, mag zijn auto terug.

1174-2011 Inbraak bedrijfsauto, Vlissingen
Tussen vrijdag 16.30 en zaterdag 09.00 uur is er ingebroken in een bedrijfsauto die stond geparkeerd aan de Van Dishoeckstraat.
Van de auto werd een ruitje vernield waarna gereedschap werd weggenomen. Schadebedrag is nog niet bekend.

1175-2011 Inbraak schuurtje, Vlissingen
In een schuurtje aan de Kanariesprenk is tussen vrijdag 12.00 en zaterdag 13.30 uur ingebroken.
Na de inbraak werd met grof geweld geprobeerd de motor te stelen die in het schuurtje stond. Mogelijk zijn de daders hierbij gestoord want de diefstal is niet gelukt. Het schadebedrag is onbekend.





Politie Zeeland