Politie Zeeland


---

1176-2011 Eenzijdig ongeval, Kortgene
Op de Oost-Westweg vond zaterdagavond rond 22.00 uur een eenzijdig ongeval plaats.
Een 52-jarige automobilist uit de gemeente Noord-Beveland was op een betonnen verkeersgeleiding gereden en in een akkerland tot stilstand gekomen. De bestuurder en zijn passagier werden door ambulancepersoneel onderzocht. De 52-jarige bestuurder werd daarna overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling. Daar werd ook een bloedproef afgenomen om te kijken of de man onder invloed van alcohol was. De auto is total loss.

1177-2011 Aanhoudingen na vechtpartij, Goes
Op de Dam ontstond zaterdagavond omstreeks 23.30 uur een vechtpartij tussen twee groepjes jongeren.
De groepjes liepen richting het station en raakten met elkaar in gesprek. Plotseling werd één van de jongens, een 16-jarige Vlissinger, vastgepakt en in zijn gezicht geslagen. Een 15-jarige Middelburger die tussen beiden sprong, kreeg ook klappen. Hij raakte gewond aan zijn gezicht en is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Door de politie zijn ter plaatse twee jongens uit de gemeente Reimerswaal, van 17- en 18 jaar, aangehouden. Zij zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

1178-2011 Woninginbraak Terneuzen
Tijdens afwezigheid van de bewoners is zaterdag tussen 09.00 en 21.00 uur ingebroken in hun woning.
Bij thuiskomst zagen ze dat een ruit was geforceerd en diverse vertrekken waren doorzocht. Bleek dat er sieraden waren weggenomen met een nog onbekende waarde.

1179-2011 Tweetal geschept door wielrenners, Kortgene
Tijdens een wielerronde zijn zaterdagavond twee vrouwen geschept door een groep wielrenners.
Volgens getuigen staken beide vrouwen opeens de Weststraat over juist op het moment dat het peleton voorbij reed. Beide vrouwen en meerdere renners kwamen ten val en liepen diverse verwondingen op. Eén van de vrouwen werd met de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De verdere wedstrijd werd afgelast.

1180-2011 Auto-inbraak langs A58, Krabbendijke
Op een parkeerplaats langs de A58 is zondag tussen 0200 en 07.30 uur ingebroken in een auto met daarachter een caravan gekoppeld.
Terwijl een echtpaar en hun twee kinderen lagen te slapen in de caravan, werd uit hun auto een tas gestolen met persoonlijke papieren. Ook werd geld en een camera ontvreemd.





Politie Zeeland