Politie Zaanstreek-waterland

Getuigen gezocht: Overval tankstation Hof van Zaenden

Zaandam o Een tankstation aan het Hof van Zaenden in Zaandam is zaterdagavond 23 juli overvallen door twee gewapende mannen.

Rond 21.00 uur drongen de overvallers het tankstation binnen en bedreigden het personeel. Nadat de tankbediende een onbekende buit had overhandigd ging het tweetal er vandoor in de richting van het Prins Bernhardplein. Omdat getuigen hadden gezien dat de overvallers een flatportiek aan het Hof van Zaenden waren ingevlucht zijn deze woningen door de politie onderzocht. Er zijn geen verdachten aangehouden. Verschillenden getuigen zijn gehoord en er is een sporenonderzoek gedaan. De recherche heeft de zaak in onderzoek. Van de verdachten is het volgende signalement bekend:

Overvaller 1:
Een man met een slank tot mager postuur. Hij is tussen de 160 en 175 cm lang en sprak accentloos Nederlands. Hij droeg die dag zwarte kleding en witte gymschoenen

Overvaller 2:
Licht getinte man met een normaal postuur en ongeveer 17 jaar oud. Hij was niet groot, tussen de 155 en 166 cm en droeg zijn haar in korte rechtopstaande rastavlechtjes. Kleding is onbekend, maar hij droeg wel een oorbel.

Heeft u informatie over deze overval? Belt u dan met de politie via 0900-8844. U kunt ook anoniem bellen via 0800-7000.