Gemeente Echt-Susteren


Zuiderpoort en Diepstraat in Echt op maandag 25 juli afgesloten vanwege rioolwerkzaamheden

Omdat de riolen in de Zuiderpoort en in de Diepstraat op maandag 25 juli worden gereinigd en geïnspecteerd is een gedeelte van de Zuiderpoort en een gedeelte van de Diepstraat afgesloten voor het autoverkeer. Het verkeer wordt geregeld met verkeersregelaars. Mochten de werkzaamheden door omstandigheden die dag niet door kunnen gaan dan vinden deze plaats op maandag 1 augustus.

Â

Ieder jaar worden onze riolen gereinigd en van binnenuit geïnspecteerd met een door het riool rijdende camera. Dit jaar zijn onder andere de riolen in de Zuiderpoort en de Diepstraat en omgeving aan de beurt. Daarvoor is het nodig dat één rijstrook van de Zuiderpoort tussen de Palmbrugweg en de Bovenstestraat en één rijstrook van de Diepstraat tussen de Aasterbergerweg en de Sint Jorisstraat afgesloten worden voor het autoverkeer. De verkeerslichten bij de Zuiderpoort worden tijdelijk buiten werking gesteld. Het verkeer wordt geregeld met verkeersborden en met verkeersregelaars.

De werkzaamheden
De werkzaamheden staan gepland voor maandag 25 juli. Mocht dit door bijvoorbeeld langdurige regenbuien of andere omstandigheden die dag niet door kunnen gaan dan zullen we dat op maandag


1 augustus opnieuw gaan doen.

Vragen
Indien u vragen heeft kunt u bellen met onze afdeling Beheer, team riolering, de heer Severins of de heer Thissen, telefoonnummer (4750-) 478 478 . U kunt ook bellen met de aannemer die het werk uitvoert: Van den Akker BV, de heer Van den Akker, telefoonnummer 06 53 65 25 50.

Â