Cadeau.nl maakt geven leuk!

Persbericht van Cadeau.nl

Verjaardagen, housewarmings, huwelijken, en niet te vergeten Sinterklaas en Kerstmis - bij ieder feestje hoort een cadeau. Maar een leuk, passend cadeau vinden is niet altijd gemakkelijk en kost vaak veel tijd en moeite. Voor iedereen die geen tijd heeft om op jacht te gaan naar een cadeau, en ook niet met een boekenbon aan wil komen, is vandaag Cadeau.nl gelanceerd! Met een uitgebreid assortiment van de mooiste cadeaus, gratis ingepakt, en vandaag-besteld-morgen-in-huis, haalt Cadeau.nl de stress uit het zoeken naar cadeautjes en maakt geven leuk!

Om gegarandeerd de leukste cadeaus te bieden besteedt Cadeau.nl veel zorg en aandacht aan haar assortiment. Cadeau.nl biedt producten van grote merken en kleine fair-trade producenten, cadeaus die bekroond zijn met prestigieuze designprijzen, of met de hand worden gemaakt in sociale werkplaatsen. En omdat bij een goed cadeau een goed verhaal hoort wordt ook daar op de site veel aandacht aan besteed.

Cadeau.nl wil het geven van cadeaus zo leuk en makkelijk mogelijk maken. Naast een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten biedt Cadeau.nl vanzelfsprekend al het gemak van kopen op internet. Vandaag bestellen betekent morgen in huis, betalen is 100% veilig, en de klantenservice goed bereikbaar. Een belangrijk onderdeel van de service van Cadeau.nl is het standaard verpakken van alle cadeaus. Alle cadeaus worden kosteloos ingepakt, maar allesbehalve goedkoop: ieder cadeau wordt met de hand zorgvuldig ingepakt in exclusief cadeaupapier.

Links:
http://www.cadeau.nl



Razende Robot Reporter