Faster Forward introduceert nieuwe online volmacht schade software

Persbericht van Faster Forward B.V.

Wat onderzoeksbureau Gartner pas in 2013 mogelijk acht, is vanaf nu beschikbaar bij Faster Forward; cloud computing met volmacht schade software, waarbij alle toepassingen volledig zijn geïntegreerd en worden aangestuurd via een unieke workflow engine.

De afgelopen 8 jaar heeft Faster Forward gewerkt aan een revolutionaire cloud applicatie voor de volmacht schade markt. De oplossing is met recht revolutionair te noemen, omdat het volgens dezelfde concepten als Facebook en Google is ontwikkeld en het is het eerste en enige volmacht schade systeem voor de Nederlandse markt dat volledig online is. Volgens onderzoeksbureau Gartner zouden dergelijke oplossingen pas in 2013 beschikbaar kunnen zijn, maar dankzij Faster Forward kunnen volmacht schade kantoren nu voortaan ook profiteren van de voordelen die cloud computing de branche te bieden heeft.

Met deze nieuwe manier van werken kan een kostenbesparing tot wel 50% gerealiseerd worden. Dure servers en consultants zijn met de Faster Forward Elements schade module namelijk verleden tijd. Slimme processoftware en een volwaardige financiële administratie zorgt ervoor dat prolongaties, schade, premie- en schadereserves automatisch worden verwerkt. Alleen de complexe aanvragen en meldingen vallen uit, de rest wordt automatisch door het systeem verwerkt. Bovendien worden alle premieberekeningen, acceptatieregels en clausuleteksten meegeleverd en automatisch bijgewerkt in de database. Het systeem bevat momenteel van maar liefst 19 volmachten de configuraties.

Naast alle volmacht componenten bevat het systeem functionaliteiten zoals activity based pricing, urenregistratie en abonnementen administraties. Ook de front-office is geïntegreerd binnen het systeem waardoor de klant via een afgeschermde klantomgeving inzicht krijgt in een deel van zijn dossier. Hier kan de klant zelf zijn documenten zoals polissen inzien, maar ook nieuwe aanvragen en wijzingen door voeren. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden met mobiele applicaties en websites. Alle componenten in de front-, mid- en backoffice worden aangestuurd door het unieke workflowsysteem. Processen zijn hierdoor reproduceerbaar, compliance is op orde en time to market is geen issue meer, maar juist een manier om je toegevoegde waarde als volmacht schade kantoor optimaal te benutten.

De interesse in het pakket is zo groot dat er op dit moment een wachtlijst geldt. Vanaf 1 januari 2012 zal het pakket daardoor pas beschikbaar zijn voor de markt.

*

Links:
http://www.fasterforward.nl



Razende Robot Reporter