Joost-The Ghosthunter viert 15-jarig jubileum

Persbericht van TGH Film

1996-2011: Joost was één van de eerste Ghosthunters van Europa.

Joost-The Ghosthunter is in de afgelopen 15 jaar de bekendste Ghosthunter geworden met een wereldwijde uitstraling van zijn onderwerpen. Zijn paranormale reportages gaan de wereld over op zijn website. Hij ontdekte in 1996 het Spookhuis Sas van Gent en heeft dit spookhuis wereldberoemd gemaakt. Enkele jaren later ontdekte hij het Spookhuis St. Anna ter Muiden en evenzo heeft dit spookhuis bekendheid gekregen van de landelijke pers en media. In de jaren ' 96/' 97 is het paranormale onderwerp zo populair geworden dat veel radio- en TV-stations er meer aandacht aan gingen schenken. Gesteld kan worden dat The Ghosthunter het paranormale programma niet alleen in Nederland maar ook België en Europa op de kaart heeft gezet.

Het paranormale programma is een populair onderwerp geworden. Joost zijn website met meer dan 300 onderwerpen en 270 films op paranormaal gebied is door enkele onderzoeksjournalisten aangewezen als de grootste paranormale website ter wereld.

In de afgelopen 15 jaar heeft Joost opzienbare opnames gemaakt en ontdekkingen gedaan. Ook in politiezaken zijn er veel goede resultaten geboekt, zoals de bekende zaak 'Marion en Romy'. Joost is op de plek geweest waar ze begraven lagen.

Er is veel nieuws te melden over de toekomst van Joost The Ghosthunter. Er staan veel dingen op stapel in het buitenland, waarmee de website de komende jaren alleen maar zal groeien.

Joost trok met zijn films in 4 jaar tijd meer dan 1.500.000 bezoekers op internet. Vanaf 1996 heeft The Ghosthunter meer dan 2.500.000 bezoekers gehad op zijn websites.

Paranormaal TV heeft extra aandacht besteed aan The Ghosthunter en heel veel van zijn films zijn dan ook te zien op dit kanaal. De toekomst ziet er goed uit met veel nieuwe onderwerpen in binnen- en buitenland.

Links:
http://theghosthunter.nl



Razende Robot Reporter