Politie Drenthe

Maandag 25 juli 2011

Provincie Drenthe, 25-07-2011

Gewonden in het verkeer

SMILDE Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Suermondsweg bij Smilde raakte zondagmorgen een 75-jarige vrouw uit die plaats licht gewond. Door onbekende oorzaak kwam de vrouw met haar auto in de berm en botste tegen een boom. Ze is voor onderzoek en behandeling per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Assen.

EMMEN Op de Dordsestraat in Emmen botste zondagmiddag een 23-jarige inwoner van Den Haag met zijn auto tegen een boom. Mogelijk door een combinatie van snelheid en een door de regen glad geworden wegdek, verloor de man de macht over het stuur en kwam daarna tegen een boom tot stilstand. De man is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Emmen.

RUINEN Op de Anserweg tussen Ruinen en Ansen botste zondagmiddag een 50-jarige inwoner van Hoogeveen met zijn auto tegen een boom. In een bocht ging de auto van de man rechtdoor. Hij raakte gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Hoogeveen. Omdat de politie vermoedde dat de man gedronken had wilde de politie in het ziekenhuis een bloedmonster van de man laten nemen. Hij weigerde daar aan mee te werken. De politie maakt proces-verbaal op.

Vervelende bezoeker

ZUIDLAREN Een 22-jarige uit Oude Pekela afkomstige bezoeker van een muziekfeest in de PB hoeve in Zuidlaren, is zondagmiddag door de politie aangehouden. De man was betrokken bij wat schermutselingen in de hal en vond het nodig een beveiligingsmedewerker met de dood te bedreigen. De man werd de hal uitgezet en buiten door de gewaarschuwde politie aangehouden. Nadat hij op het politiebureau een verklaring had afgelegd is hij weer in vrijheid gesteld. De bedreigde beveiligingsman deed aangifte en de politie maakt proces-verbaal op.