Gemeente Kapelle

Bewegend Kapelle organiseert weer zomeractiviteiten

De zomervakantie is in volle gang en daarom organiseert Bewegend Kapelle in Schore, Kapelle-Biezelinge en Wemeldinge weer leuke zomeractiviteiten voor iedereen vanaf 6 jaar. Jong en oud, iedereen is van harte welkom. We hebben spetterende activiteiten zoals sumoworstelen, tobbedansen (op een opblaasbare waterglijbaan) en een heus piratenfestijn.

De activiteiten beginnen om 13.30 uur en eindigen om 16.30 uur. Je mag komen wanneer je wilt en deelname aan de activiteiten is helemaal gratis. De activiteiten vinden buiten plaats. In geval van slecht weer verplaatsen we de activiteit (met eventueel aangepast programma) naar de gymzaal (Molenvate, Burgemeester van Sas of gymzaal dorpshuis Schore). In de activiteitenkalender vind je een overzicht van de activiteiten, waarin je kunt zien wanneer en waar de activiteiten zijn.

Laatste activiteit
Op dinsdag 2 augustus 2011 staat de laatste zomeractiviteit alweer op het programma: tob-bedansen in Wemeldinge. Tobbedansen is bekend van het televisieprogramma âTe land, ter zee en in de luchtâ. Je klimt met je bootje omhoog, gaat erin zitten en glijdt als een speer van de glijhelling naar beneden. Een ontzettend lachwekkende uitdaging. Naast de tobbedans-baan, waarop je je keer op keer kan vermaken, kun je ook diverse leuke sportieve spellen spelen.

Meer informatie
Meer informatie kun je vinden op www.kapelle.nl > Zorg en Welzijn > Activiteitenkalender of verkrijg je via Ellen Jansen, e.jansen@kapelle.nl of 0113 â 33 32 03.
Â