Gemeente Enschede

Say Yeah Motion Media bouwt op bedrijvencampus CeeCee een nieuw kantoor met studio voor haar bedrijfsactiviteiten.

Say Yeah Motion Media is gespecialiseerd in bewegende beeldcommunicatie. Het bedrijf spitst zich toe op audiovisuele producties gecombineerd met video, animatie, muziek, vormgeving en voice-over. Say Yeah werkt onder andere voor Grolsch, 3M, Get Connected, Universiteit Twente, Norit, Service2Media, UWV en is tv-producent van het programma Made in Overijssel.

Synergie ontstaat op CeeCee
"De keuze voor bedrijfslocatie CeeCee is voor mij, als media-ondernemer, vanzelfsprekend", zegt directeur Jan Eppink. "Ik geloof in het concept CeeCee, in de synergie die hier op CeeCee ontstaat. Waar zowel grote als kleine ondernemers uit dezelfde sectoren elkaar ontmoeten. Door samen te werken, versterken ze elkaar en geven ze betekenis aan de creatieve en innovatie bedrijvigheid in Oost-Nederland.
Ook de ligging van CeeCee, midden in het mooie Roombeek, is een doorslaggevende vestigingsfactor geweest."

Media, design, technologie en ICT op 1 plek
CeeCee is een inspirerende werk- en ontmoetingsplek voor kennisintensieve bedrijven in media, technologie, ICT, design en architectuur. Ondernemers bouwen op bedrijfskavels hun zelf ontworpen kantoren, er zijn ook werk/woonkavels beschikbaar. Voor kleinere bedrijven zijn er vanaf eind 2012 werkplekken in het Media Art Center. Sinds 2008 zijn er al 20 partijen gevestigd waaronder TriMM interactieve media en Novay. Het binnenstedelijke CeeCee ligt in Roombeek, op het voormalig Grolsch-terrein, waar tegenwoordig een 16-uurs economie heerst. Deze stedelijke mix van appartementen, winkelaanbod en - in de toekomst - horeca draagt bij aan de levendigheid van CeeCee en haar ondernemers. Meer informatie over bedrijvencampus CeeCee staat op www.ceecee-enschede.nl

Het Ondernemersloket van de gemeente Enschede ondersteunt Say Yeah Motion Media bij zowel formele en praktische zaken, vanaf de kavelkeuze tot aan de opening van het bedrijf. Ondernemers die meer willen weten over de mogelijkheden op CeeCee kunnen terecht bij account manager Nicole Verzijl, telefoon: 06 - 512 653 31.

110725_Impressie_kantoor_Say_Yeah_op_CeeCee_Auteur_Project_DWG.jpg

Auteur: Project.DWG | Enschede