Woonstad Rotterdam


Ben jij (bijna) klaar met studeren, ben je tussen de 21- en 35 jaar en toe aan een eigen woning? Voel jij je verbonden met Kralingen? Wij hebben voor jou de perfecte woning! Woonstad Rotterdam biedt in de Touwslagerflat aan de Oostzeedijk Beneden woningen aan voor (net) afgestudeerden. De woningen sluiten goed aan bij jou, als jonge, stedelijke starter; een volgende logische stap na je studentenkamer. Een eigen frisse woning op een locatie waar alle voorzieningen aanwezig zijn.
Touwslagerflat

Momenteel wordt de flat opgeknapt. In november/december komen er 35 woningen beschikbaar. Omdat de woningen qua woningtype en locatie ideaal zijn voor jonge starters, zijn wij op zoek naar huurders die voldoen aan een aantal voorwaarden:

* Je bent tussen de 21 en 35 jaar oud.

* Je bent pas afgestudeerd aan het HBO of WO of in de afrondende fase van je studie (bij een intakegesprek vragen wij om een bewijs).
* We zijn op zoek naar de jonge stedelijke starter, met een leefstijl die daar bij past. We vragen je daarom een test in te vullen die ons een beeld geeft van jouw `woonstijl'.

* Je vindt Kralingen net zo'n leuke wijk als wij dat vinden.

Woningen
De Touwslagerflat bestaat uit 49 woningen. Een deel van de woningen blijft bewoond door de huidige huurders en kopers. De 35 woningen die beschikbaar komen, zijn allemaal twee kamerwoningen. De woningen worden fris opgeleverd met nieuw sanitair, een nieuw keukenblok en een balkon en berging. De meeste woningen zijn 45 m2. Een klein aantal woningen is iets groter en dus iets duurder. In de flat is ook een lift aanwezig.

Plattegrond woning 45 m2

Plattegrond woning 45 m2

Locatie
Midden in de geliefde wijk Kralingen aan de Oostzeedijk Beneden staat de Touwslagerflat. Met de Erasmus Universiteit en de Hogeschool van Rotterdam in de buurt is het de studentenwijk van Rotterdam. Vlakbij winkels, gezellige kroegen en eetgelegenheden heb je alle voorzieningen bij de hand. En vergeet de Kralingse Plas niet. De plek voor een picknick of barbecue in de zomer en een populair rondje onder hardlopers en skaters! Het centrum is dichtbij en met de tram en metro makkelijk te bereiken.

Een uitgebreide beschrijving van de wijk Kralingen lees je hier.

Prijzen
De woningen van 45 m2 zijn te huur voor EUR 475,- per maand. Dit is inclusief servicekosten en een voorschot stookkosten en exclusief water, licht en gemeentelijke heffingen.

Vragen?
Wil je meer informatie? Neem contact op met Woonstad Rotterdam via (010) 440 88 00 en vraag naar Jeroen van Andel of stel je vraag op www.facebook.com/touwslagerflat. Mailen kan ook naar info@woonstadrotterdam.nl.

Interesse?
Herken jij je in bovenstaand profiel en heb je interesse in een woning aan de Oostzeedijk Beneden? Schrijf je nu in via onderstaand inschrijfformulier. Wij nodigen je uit voor de bezichtiging van de modelwoning.
Het formulier wordt geladen.