Politie Zeeland


---

1181-2011 Goesenaar aangehouden voor vernieling
Door de politie is maandag rond 01.15 uur een 17-jarige Goesenaar aangehouden.
Agenten gingen ter plaatse na een melding dat een ruit was vernield van een woning aan de Spaakstraat in Goes. Bleek dat tussen de bewoonster en een 17-jarige jongen in de woning ruzie was ontstaan. Nadat hij van de woning een ruit had vernield was hij weggerend. Hij werd kort daarna door een agent met surveillancehond aangehouden in de Van Kleffensstraat.
Het vermoeden bestaat dat de 17-jarige jongen een gsm heeft weggenomen uit de woning. Vermoedelijk heeft hij die in het park achtergelaten. Bij aantreffen van de gsm wordt u verzocht deze af te geven bij het politiebureau in Goes.
(De ruzie vond plaats in de relationele sfeer, zijn bekenden van elkaar).

1182-2011 Caravans gestolen
Vanaf het terrein van een caravanbedrijf in de gemeente Hulst zijn in de nacht van zondag op maandag twee nagenoeg nieuwe caravans gestolen.
Het gaat om een 2-assige witte Hobby 650 Prestige en een zilvergrijze Hobby 545. De totale waarde hiervan bedraagt enkele tienduizenden euro's. Om de caravans weg te nemen werd het hekwerk vernield.

1183-2011 Jonge, aangeplante bomen omgezaagd, Oostburg
Aan de Grotendam zijn afgelopen weekend zeven kersenbomen omgezaagd.
De bomen waren dit voorjaar aangeplant in het kader van inrichtingsproject 'Staats-Spaanse Linies'. Naast de bomen zijn eveneens de boombanden waarmee ze aan de steunpalen waren bevestigd, vernietigd.