Vebego

EMC krijgt grote opdrachten in Noord-Brabant en Zuid-Holland


*


* EMC krijgt grote opdrachten in Noord-Brabant en Zuid-Holland

15 Jul 2011 - EMC heeft de afgelopen periode niet stil gezeten. Wij hebben diverse grote opdrachten verworven voor zowel artsen als verpleegkundigen bij RAV's, ziekenhuizen en commerciële bedrijven. De opdrachten variëren van regelmatig losse diensten invullen tot het inrichten van een complete flexibele schil. Bij een aantal ziekenhuizen heeft EMC de opdracht gekregen om te samen met de zorginstelling te kijken naar structurele en kostenbesparende oplossingen met betrekking tot een roulerende inzet van artsen op diverse afdelingen.

Van losse diensten tot structurele flexibiliteit Voor artsen en verpleegkundigen betekent dit dat zij bij EMC terecht kunnen voor werk waar en wanneer zij dat willen. Of zij nu af en toe een losse dienst willen werken, naast hun vaste baan, of op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. EMC heeft de mogelijkheden.

Innovatieve ideeën krijgen navolging
Doordat EMC altijd luistert naar haar opdrachtgevers, komen we samen tot nieuwe diensten die wij kunnen aanbieden. Samen met een groot Brabants ziekenhuis geven we nu vorm aan een vervolg op de EMC Artsenpoule. Ook het EMC Artsentraineeship krijg een interessant vervolg voor basisartsen die zoveel mogelijk ervaring op willen doen voor hun specialisatie. Hierover binnenkort meer.