KNHS

Hickstead beslissende observatiewedstrijd voor EK dressuur Rotterdam 25 juli 2011
Hickstead dressuur

ERMELO/HICKSTEAD (KNHS) - De internationale dressuurwedstrijden die komend weekeinde ook in het Zuid-Engelse Hickstead worden verreden zijn voor bondscoach Sjef Janssen de laatste observatiewedstrijd voor het EK dressuur, dat van 17 tot en met 21 augustus in Rotterdam wordt gehouden. "Ik wil de combinaties nog eenmaal in actie zien, voordat ik volgende week maandag mijn definitieve keuze bekend ga maken", zegt bondscoach Sjef Janssen.

In de internationale vijf sterren competitie gaan voor Nederland van start: Marlies van Baalen (Brakel) met BMC Phoebe DVB, Leida Collins-Strijk (Riethoven) met On Top, Adelinde Cornelissen (Nijkerk) met Jerich Parzival, Sander Marijnissen (Wijdewormer) met Moedwill en Jenny Schreven (Weert) met Krawall.

Daarnaast staan er nog andere dressuurwedstrijden op het programma. In de CDI 3* Big Tour zadelt Marlies van Baalen BMC Miciano en rijdt Wilma Wernsen (Nijkerk) Oklarette. In de CDI 3* Small Tour rijdt Marlies van Baalen Everything is Possible, Kevin de Bruin (Steenbergen) gaat van start met DDL Santo, Leida Collins-Strijk komt aan de start met West Side of Utah, Christianne Goes (Vleuten) rijdt Accountancy Ultimo en Sander Marijnissen neemt de gelegenheid te baat om met Sander van start te gaan.

Jacob Melissen,
In opdracht van de KNHS

Meer info zie: www.hickstead.co.uk