Politie Midden- en West Brabant

Stampersgatter (41) met bestelbus te water

Dinteloord, 25-07-2011 o Een 41-jarige man uit Stampersgat is vannacht met zijn bestelauto op de Noordzeekdijk te water geraakt. Hij wist op eigen kracht uit de auto te komen, maar het duurde vermoedelijk toch wel enkele uren voordat hij door een voorbijganger werd ontdekt.

Vanmorgen (25 juli) werd omstreeks 05.00 uur gemeld dat aan de Noordzeedijk een bestelauto in het water lag. politie, brandweer en ambulancedienst gingen ter plaatse. Een getuige, een 28-jarige man uit Dinteloord, verklaarde dat hij vanaf Dinteloord richting Stampersgat reed, hij hoorde iemand roepen en zag toen een man halverwege op de dijk liggen. Het bleek te gaan om een 41-jarige man uit Stampersgat. Het slachtoffer was kennelijk met zijn auto van de dijk gereden en in het water geraakt. Hij was daarna op eigen kracht uit de auto gekomen. Het slachtoffer is naar het St. Franciscusziekenhuis vervoerd, hij is opgenomen op de IC afdeling.

Vermoedelijk is het ongeval al rond 03.00 uur gebeurd, het heeft dus enkele uren geduurd voordat het slachtoffer werd ontdekt. Zijn partner kwam ter plaatse. Zij vertelde dat haar man rond 01.50 uur thuis was weggegaan, later bleek vermoedelijk vanwege een alarmmelding op de zaak. Ze was hem rond 03.45 uur gaan zoeken.

De politie onderzoekt of de bestuurder teveel alcohol heeft gedronken, van hem is een bloedproef afgenomen.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 25-07-2011 14:39 | © Regio Midden en West Brabant |