Politie Midden- en West Brabant

Politie Tilburg nog steeds op zoek naar Isabelle Weeterings (15)

Tilburg , 25-07-2011 o Het vermiste 15-jarige meisje Isabelle Weeterings is nog steeds niet terecht. De recherche van het
politiedistrict Tilburg is er inmiddels vrijwel zeker van dat het meisje in Amsterdam verblijft. Het onderzoek richt zich momenteel specifiek op het achterhalen van haar verblijfplaats.

De politie riep vorige week de hulp in van de kijkers van Opsporing Verzocht. De uitzendingen leverden acht tips op. De gouden tip zat er niet bij. Verschillende kijkers meenden haar in diverse plaatsen van het land gezien te hebben. Uit het rechercheonderzoek is inmiddels wel komen vast te staan dat Isabelle vrijwel zeker in Amsterdam verblijft.

Isabelle wordt sinds 3 juli 2011 vermist. De politie houdt er rekening mee dat ze in het 'loverboy' circuit verblijft. Op de dag van haar verdwijning droeg ze een grijze joggingbroek, een zwart hemdje met daarover een zwart vest en zwart met groene Nike schoenen.

Mensen die informatie hebben over de verblijfplaats van Isabelle Weeterings of die haar recent nog gezien hebben, worden verzocht te bellen met:

Regiopolitie Midden West Brabant, Team Opsporing Tilburg, tel. 0800 - 6070

Zie poster:

http://tinyurl.com/3hguave

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 25-07-2011 15:45 | © Regio Midden en West Brabant |