Ingezonden persbericht


25 juli 2011

Emiel Frederiks stapt uit HFEmetrio

Mede-eigenaar Emiel Frederiks heeft om persoonlijke redenen besloten per direct het landmeetkundig ingenieursbureau HFEmetrio te verlaten.

Uittreden eigenaar
Emiel Frederiks was een van de drie eigenaren en karrentrekkers van het landmeetkundig ingenieursbureau HFEmetrio, ontstaan uit een fusie van Holland Field Engineering (HFE) en Metrio in de zomer van 2010. Mede-eigenaren Bart van Zeijts en Frank Frenay betreuren zijn besluit om vanwege persoonlijke redenen uit te treden. De uittreding is per 1 augustus 2011 effectief.

Geen gevolgen
De taken van Emiel Frederiks zijn verdeeld over de twee resterende eigenaren. De normale dagelijkse bedrijfsvoering is gegarandeerd. De klanten van HFEmetrio zijn inmiddels op de hoogte gesteld. Zij zullen geen hinder ondervinden van de uittreding. Frank Frenay en Bart van Zeijts zullen de ingezette weg van groei en verdere professionalisering met enthousiasme voortzetten. Zij wensen Emiel Frederiks succes met het voortzetten van zijn loopbaan elders.

Over HFEmetrio
HFEmetrio is een landmeetkundig ingenieursbureau met meer dan 20 landmeetkundig professionals en vestigingen in Arnhem en Haarlem. Zij heeft diverse specialismen zoals luchtfotogrammetrische kartering, GBKN metingen, situatiemetingen, uitzettingen, DTM metingen, digitale kaartvervaardiging, deformatiemetingen, aktepostmetingen en meer. Flexibiliteit, klantgerichtheid en een marktconforme prijs zijn belangrijke kernwaarden van HFEmetrio. Voor meer informatie: www.hfemetrio.nl.

Noot voor de redactie,