Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Hilversumse bestolen van mobiele telefoon

Hilversum, 25-07-2011 o Maandag 25 juli werd een 27-jarige inwoonster van Hilversum vastgepakt door een man en bestolen van haar mobiele telefoon.

De Hilversumse reed even voor 13.00 uur op haar bromfiets via de Kloosterlaan naar de doorgang van de Vreelandseweg. Ter hoogte van de geluidswal verminderde de Hilversumse vaart om zicht te krijgen op het fietspad. Op dat moment werd zij stevig aan haar jas vastgepakt. Een man op een fiets met een bivakmuts bedreigde haar met woorden en eiste haar mobiele telefoon en geld. De vrouw gaf haar telefoon af waarna de man naar een fiets liep en wegfietste richting de Kloosterlaan. De vrouw bleef ongedeerd maar is hevig geschrokken. In de omgeving werd naar de man gezocht, ook werd een sms-alert uitgestuurd. De man werd niet meer aangetroffen. Een onderzoek is ingesteld.

Signalement:
Man met een getinte huidskleur van rond de 25a30 jaar oud en ongeveer
1.85 meter lang. Hij had een normaal postuur. De man droeg een korte zwarte jas met verticale witte strepen op de borst, een donkerblauwe spijkerbroek en zwarte halfhoge werk/bergschoenen. De man had een bivakmuts op en fietste weg op een roestige bruine damesfiets.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen of personen die meer weten van de. Zij worden verzocht contact op te nemen via het nummer 0900 8844. Anoniem melding doen kan bij Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.