Gemeente Hattem

Persbericht

Hattem, 22 juli 2011

Hervatting werkzaamheden Zwijnenbergstraat en Lippenoordweg

Maandag 25 juli a.s. worden de bestratingswerkzaamheden in de Zwijnenbergstraat en de Lippenoordweg in Hattem hervat. Naar verwachting duurt het nog drie weken voordat het werk is afgerond. In de vakantie wordt doorgewerkt.

De afgelopen maanden is de riolering in de Zwijnenbergstraat en de Lippenoordweg vervangen. Hierdoor waren de woningen aan deze en omliggende straten tijdelijk lastiger bereikbaar. Tijdens de afrondende werkzaamheden - de bestrating - ontstonden interne problemen bij de aannemer (L. Timmer B.V. uit Lelystad) waardoor begin juli jl. de werkzaamheden plotseling stil kwamen te liggen. De aannemer is inmiddels failliet verklaard.

Hervattten
Maandag 25 juli a.s. worden de werkzaamheden hervat. Aannemingsbedrijf Koopman Bestratingen uit Oldebroek neemt het laatste deel van het werk voor haar rekening. Door het plotseling stil komen te liggen van de werkzaamheden heeft de overlast voor bewoners langer geduurd dan gepland was. Daarom is met Koopman afgesproken dat in de vakantie doorgewerkt wordt. De verwachting is dat het afronden van het werk nog drie weken duurt.

Noot van de redactie,