Ingezonden persbericht


Wiggle nu ook in het Nederlands

PORTSMOUTH, UNITED KINGDOM--(Marketwire - July 25, 2011) - Met klanten in meer dan 80 landen wereldwijd doet Wiggle - de grootste online trisport- en fietsenhandel in het Verenigd Koninkrijk - steeds zijn uiterste best om elke klant de beste winkelervaring te bezorgen, waar ook ter wereld. De snel groeiende klantenkring van Wiggle in Nederland heeft geleid tot de lancering van haar nieuwe Nederlandse website, die u nu kan bezoeken op www.wiggle.co.uk/nl/.

Na websites in Engels, Frans, Duits, Spaans en Japans, is dit nu de zesde versie van de Wiggle website.

Martin Talbot, directeur van marketing bij Wiggle, zei: "wanneer we kijken naar de internationale markten, is Nederland een voor de hand liggende keuze voor ons. Nederlanders zijn fanatieke voorstanders van fietsen dus dit is een grote kans voor Wiggle om de markt te betreden en op die manier onze Nederlandse klanten toegang te geven tot het volledige assortiment en de service die Wiggle reeds aan andere klanten elders in de wereld aanbiedt."

Hij voegde eraan toe: "de website werd op maat gemaakt voor het Nederlandse publiek met iDeal, één van de meest populaire betaalmethoden in Nederland."

En dat is nog niet alles: shoppers in Nederland kunnen ook gebruik maken van de huidige aanbieding waarbij Wiggle gratis aan huis levert in Europa. Gratis verzending is van toepassing op alle aankopen, waaronder fietsen, fietsframes, en hometrainers, zonder minimum bedrag.

Reeds jarenlang geniet Wiggle van een uitstekende reputatie in het Verenigd Koninkrijk - en in de afgelopen jaren heeft zijn populariteit zich over de hele wereld verspreid. Dankzij de internationale uitbreiding heeft Wiggle verschillende prijzen gewonnen, met name de Cross Border e-Retail titel en de prestigieuze e-Commerce Awards for Excellence vorig jaar. De fenomenale groei in het buitenland, in combinatie met het feit dat de meerderheid van de shoppers nu in hun eigen taal en munt kunnen bladeren, heeft Wiggle geholpen bij deze overwinningen.

Over Wiggle

Wiggle begon als 'Butlers Cycles', een kleine onafhankelijke fietswinkel in Portsmouth dat reeds handel dreef sinds 1920, en is vandaag de dag de grootste online fietsenhandel in het Verenigd Koninkrijk. Na het aanvankelijk succes door de verkoop van fietsen en onderdelen online, werd Wiggle officieel in 1999 opgericht.

Onze expertise ligt in het aanbieden van ongelooflijke deals met een uitstekende reeks van mountain bikes, racefietsen, fietsonderdelen en fiets-accessoires, verkrijgbaar met gratis levering of onze voorrang op dezelfde dag bij de distributie. Wij leveren ook in meer dan 70 landen wereldwijd. Wiggle won reeds verschillende onderscheidingen, waaronder de award voor Online handelaar van het jaar van het 220 Triathlon tijdschrijft voor de afgelopen zeven jaar op rij, Online handelaar van het jaar 2010 van BikeBiz, en onze website werd sinds 2006 elk jaar uitgeroepen tot de meest bezochte fiets-website in het Verenigd Koninkrijk door Experian Hitwise Uk.

Contact Information