Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwe tunnelcursus moet sport indoor skydiven stimuleren

Indoor Skydive Roosendaal introduceert unieke basiscursus indoor skydiven Roosendaal, 19 juli 2011

Indoor Skydive Roosendaal heeft vanaf het begin een groot aandeel gehad in de sportstimulering van het (indoor) skydiven. Hierdoor heeft men zich onder andere ontwikkeld tot een trainingsfaciliteit voor internationale topsporters. Door middel van de nieuwe basiscursus zet de organisatie een eerste stap om de sport indoor skydiven te introduceren aan een breder publiek op recreatie- en breedtesportniveau.

Sportstimulering
Indoor Skydive Roosendaal richt zich naast de vrijetijdsbesteding steeds meer op de sport indoor skydiven. De nieuwe basiscursus maakt de sport toegankelijk voor een brede doelgroep. Het is een lage instapdrempel voor bezoekers die vanuit hun eerste ervaring hun vaardigheden verder willen ontwikkelen. Na deze basiscursus hebben ze de mogelijkheid door te groeien in het freeflyen of formatievliegen. Daarnaast is het bewezen dat het een uitstekende uitgangspositie is voor het skydiven uit een vliegtuig en het behalen van het AFF diploma.

Cursusavond
De basiscursus leert cursisten gecontroleerd en zelfstandig te indoor skydiven. Alle basistechnieken komen hier aan bod. De vernieuwde tunnelcursus wordt elke vrijdagavond met minimaal 2 en maximaal 4 personen per blok gegeven. Alle cursisten krijgen optimale aandacht en worden intensief 1 op 1 begeleid. "Met deze cursus zetten we iets unieks weg; een absolute wereldprimeur! De eerste tests zijn positief, waardoor we ervan overtuigd zijn een bijdrage te kunnen leveren aan de sportstimulering van het (indoor) skydiven", aldus Marketing manager Robert Ros.

()


Ingezonden persbericht