Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT

Nieuwe hotelmanager Hotel de Wageningsche Berg te Wageningen. Sinds 11 juli is Sonja Christiaanse aangesteld als hotelmanager van Hotel De Wageningsche Berg. Samen met haar collega's verwelkomt zij u graag als gast van het hotel, als congresbezoeker of als gast van restaurant de Rotonde.

Sonja heeft reeds 15 jaar ervaring met het managen van een groot sportcomplex in de gemeente Hellevoetsluis. Zij was de stuwende kracht achter o.a. het verzorgen van congressen, ontwikkelen en begeleiden van diverse activiteiten, uitbaten van diverse horeca ruimtes, aansturen van ruim vijftig personeelsleden, ontwikkelen en implementeren van nieuwe commerciële zaalsporten en bovenal was zij een gedreven instructrice van diverse zwemsporten naast haar drukke werkzaamheden als manager.

Hotel de Wageningsche Berg, een ware belevenis!
Sonja was direct gecharmeerd van de eigenzinnige vorm van het hotel en het terras met een uniek uitzicht over de Neder-Rijn. Voor haar werd snel duidelijk waarom gasten het hotel met een bezoek vereren. Zo zijn er in de omgeving veel bijzondere uitstapjes te maken. Zo kan men bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de naastgelegen botanische tuin, Park de Hoge Veluwe of aan een dierentuin.

Voor de komende periode staat er veel te gebeuren. Er staat een grote renovatie voor de deur om u ook in de toekomst van alle gemakken te kunnen voorzien. Uiteraard zullen er ook zaken bij het oude blijven; een goede service, een warm welkom en natuurlijk het driegangen keuzediner voor slechts E 25,00.