Ingezonden persbericht


Persbericht

"Met z'n twaalven in een Kever"

DELDEN - 23 juli 2011
Met hoeveel personen pas je tegelijk in een Kever? Tijdens de jaarlijkse Nacht van Delden op 23 juli was dit de uitdaging. Centraal op het feestterrein stond een Kever van het bedrijf "Keveruitje.nl" waar men gratis kon deelnemen aan deze gratis actie.

Keveruitje verzorgt personeelsuitjes met haar oldtimer Kevers en normaliter nemen slechts 3 tot 4 personen plaats in deze auto's. Tijdens de Nacht van Delden maakte één Kever echter iets anders mee. Zes, acht of tien personen in de Kever was een veelgeziene situatie. Onder de kenmerkende kofferklep aan de voorzijde, in het kleine zitje achter de achterbank, liggend bij de pedalen... de deelnemers haalden de gekste trucs uit om met zoveel mogelijk personen in de Kever te passen.

Na veel proppen, passen en meten wist een vriendinnengroep uit Delden met twaalf personen in de Kever te passen. Zij wonnen een middag gratis toeren in een Kever Cabrio van Keveruitje.nl (met 4 personen per Kever). De Kever heeft het er gezond vanaf gebracht en Keveruitje kijkt terug op een geslaagde actie.

Voor de redactie:
Keveruitje verzorgt personeelsfeesten en toerritten met meer dan 20 oldtimer Kevers. Meer informatie is te vinden op www.keveruitje.nl Het Keveruitje is onderdeel van Showtime Evenementenbureau bv.

De Nacht van Delden is een jaarlijks terugkerend evenement voor de Deldense bevolking. Het evenement wordt gekenmerkt door muziek en gezelligheid.

Voor vragen over dit artikel kunt u bellen met Niek Bolscher Telefoon 06 - 50 40 61 94

Foto bijlage:
In de bijlage 2 foto's van deze actie


---- --