Ingezonden persbericht


Utrecht, 25-07-2011

Mangiare
De nieuwe Italiaanse klassieker

Mangiare! - Kooklessen uit de Italiaanse keuken
Auteur: Katie Caldesi
Prijs: ¤ 29,95
ISBN: 9789021550237

Verschijningsdatum: 29-08-2011

De Italiaanse keuken is de lekkerste en puurste keuken van Europa. Een keuken waar de liefde van afspat. De liefde voor eten welteverstaan. Dit fantastische Italiaanse kookboek is een eerbetoon aan Italië, de Italiaanse keuken en aan al die mooie Italianen die hun recepten met ons willen delen. Buonissimo!

Elke streek in Italië is trots op zijn eigen unieke recepten. Juist deze lokale verschillen maken de Italiaanse keuken zo rijk en fascinerend. Katie Caldesi gaat op culinaire ontdekkingsreis langs alle 20 streken van Italië en neemt je mee langs thuiskoks en trattoria's en deelt de geheime tips die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Mangiare! is een prachtige reis door de authentieke en traditionele Italiaanse keuken, staat boordevol heerlijke recepten, handige technieken en bevat boeiende achtergrondinformatie. Een complete kookcursus voor iedere liefhebber van de eerlijke Italiaanse keuken.

Giancarlo en Katie Caldesi hebben het tot hun werk gemaakt om hun liefde voor de Italiaanse keuken te delen. Ze hebben het fantastische Italiaanse restaurant Caffè Caldesi in Londen, een Italiaanse kookschool La Cucina Caldesi en een eigen BBC-programma Return to Tuscany. En nu is er dit fantastische boek dat een plek tussen de Italiaanse klassiekers verdient. Mangiare!

Voor meer informatie neem contact op met: