Politie Zeeland


---

1184-2011 Motorfiets gestolen in Zierikzee
Maandag tussen 11.00 en 14.00 uur werd op het Groene Weegje in Zierikzee een motorfiets gestolen.
De motorfiets was afgesloten met een stuurslot. Het gaat om een rode Honda SC35 met kenteken MF-ZJ-04. De waarde bedraagt enkele duizenden euro's.

1185-2011 Jongen uit raam gevallen in Oost-Souburg
Maandag rond 13.30 uur is in een woning in de Doornluststraat in Oost-Souburg een 6-jarige jongen uit een raam op de eerste verdieping gevallen.
De jongen kwam terecht op het betegelde terras en was korte tijd buiten bewustzijn. Hij raakte gewond aan zijn pols en schouder. Ook liep hij diverse schaaf- en valplekken op. De jongen is naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

1186-2011 Drie aanhoudingen in Axel
Op de Egelantiersdijk in Axel werden maandag rond 15.00 uur drie personen, een 81-jarige man en een even oude vrouw uit Terneuzen en een 45-jarige man uit Axel aangehouden.
De twee tachtigers hadden op een stuk land van de 45-jarige man wortelen weggenomen en fietsten snel weg toen de 45-jarige eigenaar er aan kwam. Tussen beide mannen ontstond een handgemeen waarbij de 81-jarige man een schaafwond op zijn wang opliep. De vrouw werd door de 45-jarige man verhinderd om weg te fietsen. De man en de vrouw werden aangehouden wegens stroperij, de 45-jarige man, die aangifte deed van diefstal, werd aangehouden wegens mishandeling.

1187-2011 Personenauto gestolen in Vlissingen
In de nacht van zondag op maandag werd in de Irislaan in Vlissingen een personenauto gestolen.
Het gaat om een Volkswagen Golf TDi 2.0 met kenteken 66-PR-NG. De kleur van de auto, een automaat, is zwart met een zilverkleurige grill en spiegels en een dubbele uitlaat in het midden. In de auto lag, behalve diverse persoonlijke bescheiden, ook een rolstoel. De waarde van de personenauto bedraagt meer dan tienduizend euro.

1188-2011 Diefstal uit schuur, Waarde
Tussen zondag 12.00 en maandag 15.00 uur werd op de Nolleweg in Waarde een schuur opengebroken.
Uit de schuur werden vier kettingzagen, een gitaar en een racefiets gestolen. De gezamenlijke waarde van de gestolen goederen bedraagt meer dan duizend euro.





Politie Zeeland