Eigen Horeca Makelaar voorkomt verkoop Horecazaken


Rijswijk / Haarlem, 20110725 -- Eigen Horeca Makelaar, de snelst groeiende landelijk werkende Horecamakelaar van Nederland, heeft in samenwerking met het Horeca adviesbureau Raedsheren een dienstenpakket ontwikkeld om Horecazaken beter verkoopklaar te maken of soms zelfs te behoeden voor onnodige verkoop. Veel Horeca-eigenaren die in problemen zijn geraakt zien de verkoop van hun bedrijf als het laatste redmiddel om een faillissement te voorkomen. Hierdoor ontstaan dikwijls te hoge verwachtingen van de te realiseren verkoopwaarde, hetgeen ten koste gaat van de verkoopbaarheid. Raedsheren helpt met het vergroten van de verkoopbaarheid en probeert onnodige verkoop te voorkomen. Hierdoor wordt de eigenaar veel ellende bespaard.

‘Vaak is het zo dat door relatief eenvoudige aanpassingen de horecazaak beter verkoopklaar gemaakt kan worden’, aldus Ruud Verschoor, directeur van Eigen Horeca Makelaar. ‘Daarom hebben wij Raedsheren gevraagd om samen een dienstenpakket te ontwikkelen, waardoor met weinig inspanning de horecazaak beter en sneller verkocht kan worden.'

Gerard Pabst van Raedsheren: ‘Veel Horeca-bedrijven raken in moeilijkheden, omdat de eigenaar zich te veel vastbijt in wat zijn oorspronkelijke succes was. Een eenvoudige wijziging in de bedrijfsformule kan soms het tij volledig doen keren.’

Alle bij Eigen Horeca Makelaar ingeschreven Horecazaken krijgen een workshop van Raedsheren aangeboden waarin zij leren om hun bedrijf te bekijken door de bril van de aspirant koper. De daarin gegeven tips helpen de eigenaren om met betrekkelijk weinig middelen hun bedrijf beter onder de aandacht te brengen en de kans op een succesvolle verkoop te vergroten.

Alhoewel dit ook kan leiden tot het niet verkopen van een Horecazaak, doordat de eigenaar verder gaat met een gewijzigde formule, stelt Eigen Horeca Makelaar het belang van haar klanten voorop. Eigen Horeca Makelaar heeft het vertrouwen dat één en ander ruim zal worden gecompenseerd door de toegenomen aantrekkelijkheid van haar diensten.

Eigen Horeca Makelaar                                                            Raedsheren
Zijlstraat 5                                                                                     Polakweg 7
2011 TJ  Haarlem                                                                         2288 GG  Rijswijk
Tel. 0900 – 61 00 100                                                                  Tel. 070 – 31 98 430
www.EigenHorecaMakelaar.nl                                                     www.Raedsheren.nl       
Contact: Ruud Verschoor                                                            Contact: Gerard Pabst
e-mail: ruud@eigenhorecamakelaar.nl                                        e-mail: g.pabst@raedsheren.nl

Raedsheren