Gemeente Zijpe


âVerwendagâ voor moeders van gehandicapte kinderen


Kent u een moeder, die de dagelijkse zorg heeft voor een kind met een handicap en vindt u dat zij een echte 'verwendag' verdient? Speciaal voor deze moeders die, meer dan de meeste ouders, het verdienen om er een dagje helemaal verzorgd tussenuit te zijn, wordt op zaterdag 1 oktober de âVerwendag voor moedersâ georganiseerd door Rotary Anna Paulowna e.o.

Op deze âverwendagâ trakteert de Rotaryclub hen op een activiteit, een lunch, een excursie en een diner. Alle kosten komen voor onze rekening en het enige wat de moeders hoeven te doen, is zich laten verwennen."

Bent u moeder van een chronisch ziek of gehandicapt kind in de gemeente Zijpe of Anna Paulowna en wilt u meedoen aan de verwendag van de Rotary of kent u een moeder in de gemeente Zijpe of Anna Paulowna, die een echte verwendag verdient, neem dan (vertrouwelijk) overdag contact op met vertrouwenspersoon, huisarts L.J. Arwert, Molenvaart 228 in Breezand, tel. 0223-521250. Of stuur een e-mail naar rotaryannapaulowna@quicknet.nl.

Ondernemers die de verwendag in natura willen sponsoren zijn van harte welkom en kunnen ook naar bovenstaand adres mailen Graag aanmelden vóór 8 augustus aanstaande.
De Rotaryclub Anna Paulowna e.o. is een serviceclub, opgericht in 2006, die haar werkgebied heeft in de gemeenten Anna Paulowna en Zijpe. Â