Gemeente Medemblik


-

-

Stand van zaken project Bloesemgaerde

26-07-2011 |

Informatie over de stand van zaken met betrekking tot project Bloesemgaerde.

Maart 2011

De bouw van het multifunctioneel centrum
Gelukkig was de winter 2010-2011 redelijk mild. Hierdoor kan de planning van de bouw tot nu toe op schema blijven. De einddatum van december 2011 lijkt dan ook te gaan lukken. De omvang van het bouwwerk is inmiddels goed te zien omdat de muren en het dak gerealiseerd zijn. De spanten en het dak van de sporthal worden in april 2011 gerealiseerd. Op bijgaande foto's krijgt u een beeld van de stand van zaken (maart 2011).

April 2011

De rotonde Kerkweg/Stolphoevelaan is klaar!
De werkzaamheden aan de rotonde zijn afgerond. In april 2011 is de rotonde in gebruik genomen en is de Stolphoevelaan weer aangesloten op de Kerkweg. U kunt hier naar een aantal foto's kijken die gemaakt zijn tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

Juli 2011

De bouw van het multifunctioneel centrum "de bloesem"

Met name de laatste maand is er visueel heel veel gerealiseerd. De binnenmuren zijn allemaal aangebracht en ook de wc's zijn voor een groot deel al betegeld. Ook de binnenkozijnen bij de klaslokalen en de kozijnen in de gang zijn aangebracht. Daarnaast is de schilder en de stukadoor hard bezig. Het geeft nu al een duidelijk beeld van hoe het er van binnen uit gaat zien. Aan de buitengevels is het metselwerk vrijwel afgerond en wordt de komende tijd de gevelbeplating van de sporthal aangebracht. Via de volgende link ziet weer een aantal foto's van de stand van zaken rond juli 2011.

|