Politie Gelderland-Zuid

Aanhouding na openbare dronkenschap

Wijchen, 26-07-2011 o Maandagavond, omstreeks 21.00 uur, is een 27-jarige man uit Wijchen aangehouden voor openbare dronkenschap.

Agenten kregen een melding van een vernieling van een personenauto aan de Diepvoorde te Wijchen. Daar aangekomen spraken de agenten met de eigenaar van de personenauto. Hij gaf aan dat de schade beperkt was gebleven, dus geen aangifte zou doen. Wel zou de eigenaar het prettig vinden als de agenten de persoon, die zijn auto vernield had, zouden aanspreken.

De agenten gingen naar de woning van de verdachte. Hier spraken zij met de verdachte. Het viel de agenten op dat de verdachte bloed aan zijn handen had en erg druk was. De agenten legden de verdachte uit dat zij hem niet aanhielden, maar hem alleen op zijn gedrag aan wilden spreken. De verdachte liep de straat op en begon te schelden. De agenten hadden de indruk dat de verdachte onder invloed was van alcohol en/of drugs. Hierop hebben zij de verdachte aangehouden voor openbaar dronkenschap en overgebracht naar het politiebureau. (14)

Laatst gewijzigd 26-07-2011 12:04 | © Regio Gelderland-Zuid |