FNV KIEM

Nieuwe website C3 Live: C3werkt.nl!

dinsdag 26 juli 2011

De nieuwe website van mobiliteitscentrum C3 is een feit. C3 heeft niet stilgestaan, dat mag gezien worden.

Waar voorheen de focus lag op uitstroom van medewerkers uit de grafimedia, is C3 met haar tijd meegegaan en is C3 doorgegroeid tot volwaardig mobiliteitscentrum, gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding van werkenden en instroom van nieuw vaktalent voor de brede creatieve industrie.

Rol veranderd
Omdat de rol van C3 dusdanig is veranderd past hier ook een nieuwe uitstraling bij: C3 werkt! De nieuwe website biedt informatie voor zowel werkgevers als werknemers over diverse onderwerpen op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom.

Mobiliteitscentrum creatieve industrie
C3 is het mobiliteitscentrum voor mensen in de creatieve industrie, opgericht door de sociale partners, waaronder FNV KIEM, uitgevoerd door GOC. Kansen grijpen, weer in beweging komen, daar draait het om. Mobiliteitscentrum C3 begrijpt als geen ander dat dit lastig is. Daarom helpt, begeleidt en ondersteunt C3 om samen te bewegen naar een gezonde en sterke creatieve industrie. Voor meer informatie, neem contact op via (0318) 53 91 39 of info@c3werkt.nl. Of kijk op www.c3werkt.nl.