Gemeente Breda

Voorbereidende werkzaamheden riool Reeptiend
Op maandag 25 juli start BTL Realisatie B.V. uit Roosendaal in opdracht van de Gemeente Breda met het maken van proefsleuven in de Reeptiend. Dit is nodig om het riool te kunnen vervangen of renoveren. De werkzaamheden nemen circa drie dagen in beslag. De planning van de werkzaamheden voor de uiteindelijke werkzaamheden aan het riool hangen hiervan af. Tijdens de werkzaamheden is de Reeptiend toegankelijk voor doorgaand verkeer. Op de plekken waar gewerkt wordt komen tijdelijk afzettingsrekken.

Waarom

Het riool in de Reeptiend verkeert in slechte staat. De leidingen zijn aangetast, hebben barsten, lekkage of wortelingroei. De gemeente wil daarom de riolering in de Reeptiend vervangen of renoveren. Om de rioolwerkzaamheden vlot te kunnen laten verlopen is het noodzakelijk om te weten waar de boomwortels, de kabels en de leidingen onder de bestrating liggen.

Wat gaat er gebeuren

Op verschillende plaatsen in de Reeptiend worden proefsleuven gemaakt om de ligging van boomwortels, de kabels en de leidingen in kaart te kunnen brengen.

De gemeente vraagt uw medewerking

Op de plekken waar gewerkt wordt komen tijdelijk afzettingshekken. Uiteraard wordt geprobeerd om tijdens de werkzaamheden de toegang tot uw woning zoveel mogelijk vrij te houden.

Informatie

Voor meer informatie kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur contact opnemen met de toezichthouder van de Gemeente Breda, de heer W. van den Broek telefoon (076) 529 48 23.

Vragen aan de gemeente
Deel Voorbereidende werkzaamheden riool Reeptiend op Twitter Deel Voorbereidende werkzaamheden riool Reeptiend op Facebook Deel Voorbereidende werkzaamheden riool Reeptiend op Hyves Ontvangst Bredase deelnemers Nijmeegse vierdaagse

Op zaterdag 23 juli ontvangt loco-burgemeester Wilbert Willems de uit Breda afkomstige wandelaars die deel hebben genomen aan de Nijmeegse Vierdaagse....
0 reacties
Deel Ontvangst Bredase deelnemers Nijmeegse vierdaagse op Twitter Deel Ontvangst Bredase deelnemers Nijmeegse vierdaagse op Facebook Deel Ontvangst Bredase deelnemers Nijmeegse vierdaagse op Hyves 22jul