NTR laat Tante dit jaar naar Turkije gaan

Persbericht van NTR

Tante in Marokko is niet meer. Althans voorlopig. Deze zomer gaat Tante naar Turkije. Vanaf dinsdag 26 juli, zes weken lang om 20.55 uur op Nederland 2.

De NTR heeft vier zomers lang Marokko doorkruist. Op zoek naar prachtige vakantieverhalen. Na vier seizoenen kwamen de programmamakers erachter dat er nog méér vakantielanden zijn waar heel veel Nederlanders hun roots hebben liggen. Zoals Turkije.

Presentator Maxim Hartman krijgt gezelschap in Turkije van Inci Lulu Pamuk. Samen gaan ze op verschillende plekken in Turkije het gesprek aan met Turkse Nederlanders die op bezoek zijn bij hun tantes. Maxim heeft ondertussen ook al de reisgidsen voor Suriname in huis.

Tante in Marokko liet vier zomers lang zien hoe Marokkaanse Nederlanders vakantie vieren in Marokko. Dat leverde mooie verhalen op over hun vakantie, maar ook over hun leven in Nederland. Het programma werd internationaal bekroond met een Boundless Media Award, een prijs voor programma's die op een verfrissende manier het onderwerp van Europese migratiestromen coveren.

Tante in Turkije wordt net als Tante in Marokko voor de NTR geproduceerd door LVB Networks.

Inci Lulu Pamuk is cabaretière en oprichtster van Hassan's Angels en Turkish Delight. Daarnaast speelde ze als actrice in het theater en in diverse televisieseries. Tante in Turkije is het eerste programma waarin ze als presentatrice actief is.

Links:
http://www.ntr.nl/tanteinturkije
Organisatie info:

NTR

Voor meer inform atie: NTR Marketing & Communicatie, René Takken, rene.takken@ntr.nl, 06-53938460 .