CREALOGIX wint felbegeerde plaats op FinovateFall voor zijn veilige e-Banking-technologie

Persbericht van PR Newswire

ZURICH, July 26, 2011 /PRNewswire/ --

Het innovatieve CLX.SentinelDisplay-pakket van CREALOGIX heeft internationale erkenning geoogst door geselecteerd te worden voor het prestigieuze FinovateFall-evenement in New York op 20-21 september 2011. Finovate-conferenties vinden jaarlijks plaats in Europa en Noord-Amerika en brengen de allernieuwste mondiale innovaties in financiële en banktechnologie onder de aandacht. Deelnames doorlopen een streng selectieproces en een uitnodiging om als exposant deel te nemen, zorgt voor felbegeerde erkenning in de sector. Naast CREALOGIX spreidden topnamen als Adobe, Experian, Fiserv, Paypal en Wipro hun producten tentoon op recente Finovate-evenementen .

De technologie van de CLX.SentinelDisplay - een Klasse 4 reader met een extra beveiligde browser, extra beveiligde middleware, een geïntegreerde smartcard en een hoge resolutie-scherm - voldeed volledig aan de selectiecriteria van het Finovate-comité. Het apparaat is op dit moment toonaangevend op het gebied van uitzonderlijk sterke en allesomvattende beveiliging van e-bankingapplicaties. Naast de uiterst veilige klantenauthenticatie- en ondertekeningsmechanismen voor transacties was het comité vooral onder de indruk van de geavanceerde concepten voor de authenticatie van applicaties en de proactieve veiligheidsupdates. Bovendien zorgt de extra beveiligde browser, die integraal deel uitmaakt van het pakket, ervoor dat de klantengegevens volledig vertrouwelijk blijven - een veiligheidsaspect dat vaak volkomen genegeerd wordt door concurrerende producten.

Thomas Avedik, CEO van CREALOGIX E-Banking AG in Zurich, vertelt: "CREALOGIX is een wereldleider op het gebied van online veiligheidsoplossingen voor e-banking en combineert krachtige, innovatieve technologie met gebruiksgemak. Binnen de nationale markt bieden we eveneens het meest uitgebreide en geavanceerde e-bankingplatform voor consumentenbanken en private banken aan, gaande van standaardinterfaces tot leidinggevende core banking en settlementplatforms. We zijn uiterst verheugd dat wij zijn uitgekozen om deel te nemen aan FinovateFall in New York aangezien dit onze internationale aanwezigheid zal versterken en onze naamsbekendheid in de Noord-Amerikaanse markt zal vergroten."

Over CREALOGIX E-Banking AG http://www.crealogix.com/e-banking

CREALOGIX E-Banking AG is reeds 15 jaar gespecialiseerd in de implementatie van volledige e-bankingpakketten. De CLX.E-Banking Software Suite van het bedrijf is het meest uitgebreide en geavanceerde Zwitserse e-bankingplatform voor consumentenbanken en private banken, gaande van standaardinterfaces tot leidinggevende core banking en settlementplatforms.

Het bedrijf is ook actief op het gebied van veiligheidsoplossingen voor e-banking. De Online Security productenportefeuille die binnenshuis is ontwikkeld door CREALOGIX biedt het juiste product aan voor elke veiligheidsvereiste. De CLX.SecureBrowser-, CLX.Sentinel- en CLX.SentinelDisplay-producten zijn wereldleiders en combineren beveiliging met gebruikersgemak voor e-banking.CREALOGIX E-Banking AG is lid vande beursgenoteerde CREALOGIX Group.

Thomas Avedik, CEO, thomas.avedik@crealogix.com, CREALOGIX E-Banking AG, Baslerstrasse 60, 8066 Zurich, Zwitserland

CREALOGIX E-Business AG

CONTACT: Media Contact: Dagmar Boy: dagmar.boy@crealogix.com, Tel. +41-58-404-80-86